Wystawa sprzętu i odzieży w Złotej Karczmie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia odzież ochronną na manekinach na wystawie sprzetu BHP w Złotej Karczmie w Gdańsku 25 maja 1978 roku.