Zarząd VI-ego Okręgu Pomorskiego Związku Kół Śpiewaczych w Gdańsku [...] / Komorowski, Kazimierz Szymański. - Bronisław Komorowski (błogosławiony ; 1889-1940) ([s.n.], 1928)
Afisz z programem Akademii Papieskiej z okazji wyboru Piusa XI, która miała miejsce w Stoczni gdańskiej (Werftspeisehaus) 4.03.1928 r.