Wstąp do wojska broń Ojczyzny - Sawiczewski, Stanisław (1866-1943). ([S.l. : s.n., 1920)
Plakat propagandowy z czasów wojny polsko-bolszewickiej.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Autor na plakacie podpisany jako SS.
Keywords: Haller, Józef -- (1873-1960).; Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- plakaty; Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- propaganda -- druki ulotne