Jacht "Wielkopolska" należący do Harcerskiego Ośrodka Morskiego w Pucku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia jacht "Wielkopolska" na zatoce Puckiej, 1979 r.