[Afisz. Incipit:] Złota maska. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o seansie filmu produkcji polskiej z 1939 r. wg powieści Tadeusza Dołęgi-Mostowicza. W rolach głównych: Mieczysława Ćwiklińska, Lidia Wysocka, Władysław Walter, Aleksander Żabczyński.