Führend in Qualität, billigst im Preis durch größten Umsatz! / Gebrüder Heine. (s.n., 1930)
Druk reklamowy przedwojennej firmy włókienniczej ze szczególnym uwzględnieniem filii w Gdańsku na Langgasse 29 (Długa).