Führend in Qualität, billigst im Preis durch größten Umsatz! - Heine Gebrüder (Lipsk). Filiale (Gdańsk). ([S.l. : s.n., 1930)
Druk reklamowy przedwojennej firmy włókienniczej ze szczególnym uwzględnieniem filii w Gdańsku na Langgasse 29 (Długa).
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Handel -- Niemcy -- 1900-1945.; Przemysł włókienniczy -- Niemcy -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.