Żeby Polska była Polską 2 + 2 musi być zawsze cztery - Tomaszewski, Henryk (1914-2005). ([S.l.] : Sibiui, 1989)
Afisz wyborczy z wyborów parlamentarnych 1989 r.
Data wyd. na podst. treści druku.
W lewym dolnym rogu inicjały autora oraz litera V z polską flagą, w prawym dolnym rogu napis: Solidarność.
BNPol online
Afisz dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Polska. -- Sejm Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej -- wybory (1989) -- plakaty; Wybory -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty; Afisze -- 1945-1990.