Porwanie Sabinek / Teatr Muzyczny w Łodzi ; projekt graficzny Honorata Łukasik. - Łukasik, Honorata (Teatr Muzyczny, 1997)
Plakat premiery w czerwcu 1997 r. w reżyserii Bogusławy Czosnowskiej. Na plakacie biała papuga w rzymskim hełmie z pióropuszem na zielonym tle.