Inwazja przekłuwaczy ciał : duszpasterskie problemy tatuażu i piercingu u nastolatków / Emilian Gołąbek. - Gołąbek, Emilian (1970- )
1. Wyjaśnienie pojęć. 2. Uwagi historyczne. 3. Rodzaje tatuażu i piercingu. 4. Powody i znaczenia. 5. Implikacje pedagogiczno-katechetyczne.