Inwazja przekłuwaczy ciał : duszpasterskie problemy tatuażu i piercingu u nastolatków - Gołąbek, Emilian (1970- ) (2006)
1. Wyjaśnienie pojęć. 2. Uwagi historyczne. 3. Rodzaje tatuażu i piercingu. 4. Powody i znaczenia. 5. Implikacje pedagogiczno-katechetyczne.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Piercing; Tatuaż; Młodzież; Artykuł z pracy zbiorowej