[Gdańsk, Dom Dobroczynności] - Müller, Hubert (architekt).; Michaelis, Mathias (Pforzheim, 2013)
Przedstawia bramę na dziedziniec dawnego Domu Dobroczynności przy ul. Sierocej, ok. 1943 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia.
Odbitka wykonana przez Mathiasa Michaelis w 2013 r. ze zdjęcia Huberta Müllera.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie