XII Ogólnopolska konferencja nauczycieli języka Esperanto : 4-5 kwietnia 1972 Sopot / Lorenczuk. - Lorenczuk, Jan ([wydawca nieznany], 1972)
Plakat konferencji. Na plakacie: Zielona gwiazda z literą E na czarnym tle złożonym z kul.