[Afisz teatralny. Incipit:] Wiesław Myśliwski - Złodziej / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1974)
Afisz informujący o premierze. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Jerzy Zabłocki.