Manewry - Piotrowski, Mirosław (1942-2002). ([Toruń] : [nakładem własnym autora], 1971)
Przedstawia okręty wojenne z wyeksponowanymi działami.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Morze -- w sztuce; Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy