Danzig Katharinenkirche. - Stengel & Co. (Danzig : Kunstanstalt Stengel & Co., G.m.b.H., 1905)
Przedstawia Dom Cechu Młynarzy w Gdańsku, w głębi widoczny kościół św. Katarzyny, ok. 1920 r.
Data wg działalności wyd. i budowy poczt.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe