[Afisz. Incipit] Sobota, dnia 26 stycznia 1946 r. godz. 17.00 VIII. Koncert Symfoniczny. - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie 26.01.1946 r. w Teatrze Miejskim w Gdańsku.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.