Ex Libris A. G. - Bunsch, Franciszek (1926-2025).; Gucwiński, Antoni (1932-2021). ([S. l.], 1995)
Przedstawia wpisane w monogram A. G. zwierzęta. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i właściciela ekslibrisu, data i technika graf.