Ella Engel Exlibris - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Engel, Ella. ([S. l.], 1966)
Kaktus, napis u góry: Ella Engel, u dołu: Exlibris. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.