[Ulotka. Incipit] Vertretertag 1929 am 9., 10. und 11. September 1929 in Danzig-Zoppot. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Program imprezy.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne