[Afisz. Incipit:] Towarzystwo Przyjaciół O.R.M.O. w Lęborku urządza ... zabawę taneczną. (Lębork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 1.10 i 9.10 1949 r. w Lęborku i Nowej Wsi.
Keywords: Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.