Wiec organizowany przez Polską Partię Socjalistyczna-Dzielnica Grabowek / Dzielnicowy Komitet PPS Grabowek. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o wiecu w związku ze zbliżającym się referendum, który miał miejsce w nieistniejącym kinie Fala w Gdyni na Grabówku 16.06.1946 r.