[Krajobraz z wyobraźni IX] - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk] : [wydane nakładem autora], 1967)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną.
Miejsce wydania według działalności autora. Tytuł dopisany ołówkiem na oprawie. U dołu kompozycji sygnatura autora i data: B. Argasińska 67.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy