Ex Libris Galambos Ferenc [Antal Fery]. - Fery, Antal (1908-1994) (1964)
Przedstawia głowę W. Shakespeara, niżej gałązka laurowa. U góry napis: Ex Libris, u dołu Galambos Ferenc. Wzdłuż lewej krawędzi napis: W. Shakespeare. 1564-1964.