Kościół N. P. Maryi, wnętrze kościoła po konserwacji [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia barokowe epitafium Jana Botsaka we wnętrzu Kościoła Mariackiego, ok. 1955 r.