[Afisz. Incipit:] Zakład fryzjerski pod firmą "As" poleca siły fachowe z Warszawy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o usługach zakładu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Fryzjerstwo; Jastarnia (woj. pomorskie, pow. pucki, gm. Jastarnia); Druki ulotne