Polski Czerwony Krzyż urządza wielką loterię fantową. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o loterii, która miała miejsce w Sopocie 19.10.1947 r.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Loterie -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła