[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie publiczne. Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Tczewie podaje do wiadomości, że ... w dniu 30 czerwca ... odbędzie się głosowanie ludowe. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o referendum z adresami lokali komisji w obwodzie tczewskim.