Międzynarodowe Regaty Wioślarskie : program regat. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Druk z programem zawodów w Gdańsku-Wisłoujściu 17.08.1952 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Wioślarstwo; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne