[Afisz. Incipit] Polska Partia Socjalistyczna ... urządza w niedzielę dnia 24 listopada 1946 r. ... uroczystą akademię ku czci Ignacego Daszyńskiego ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii w sali Teatru Miejskiego.