Ex Libris KR - Vodrážka, Jaroslav (1894-1984).; Rödel, Klaus (1940- ). (1971)
Ryba i napis: Ex Libris KR.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, symbolem techniki graficznej i datą.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko właściciela ekslibrisu.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w