Verordnung : betreffend die Errichtung [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Belgii z 02.04.1915 r. dot. rekwizycji i wypłaty odszkodowań.