[Afisz teatralny. Incipit:] Powroty Sztuka w 3 aktach Marii Morozowicz Szczepkowskiej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spektaklu w dniach 3-7.06.1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego, Gdynia Skwer Kościuszki 12.