Gdańsk Stągwie mleczne - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985). ([Gdańsk], 1956)
Przedstawia widok na baszty Stągwie mleczne w Gdańsku.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce