[Afisz. Incipit] Zasadnicza Szkoła Rzemiosł Budowlanych ... ogłasza zapisy ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach do 3-letniej Zasadniczej Szkoły Rzemiosł Budowlanych o specjalnościach: murarz-tynkarz i betoniarz-zbrojarz.