[Afisz teatralny. Incipit:] Drittes Abonnement. No. 2. Danzig Heute Montag, den 18. Dezember 1820. Das Kind der Liebe. Schauspiel in 5 Akten von Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1820)
Afisz przedstawienia "Das Kind der Liebe. Schauspiel in 5 Akten" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w