Imprezy teatralne - Zrzeszenie Studentów Polskich; Politechnika Śląska (Gliwice). ([Gliwice : Politechnika Śląska], 1987)
Afisz z programem przedstawień teatralnych.
Data i wydawca na podstawie treści.
Keywords: Studenci -- Polska -- życie artystyczne -- 1970-2000.; Życie artystyczne -- Polska -- 1970-2000.