Stanisław Ignacy Witkiewicz - Sonata Belzebuba czyli Prawdziwe zdarzenie w Mordowarze / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.02.1979 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Marian Kołodziej.