Stanisław Ignacy Witkiewicz - Sonata Belzebuba czyli Prawdziwe zdarzenie w Mordowarze - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.02.1979 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Marian Kołodziej.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.