[Popiersie mężczyzny w futrzanej czapce] / [Norblin]. - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830) (1784)
Przedstawia portret w popiersiu mężczyzny z twarzą zwróconą w lewo. Na głowie oryginalna w kształcie czapka z miękkiej materii. Kołnierz płaszcza wysoko postawiony ponad linię brody.