Chór mieszany im. F. Nowowiejskiego we Wrzeszczu urządza ku czci Chrystusa Króla uroczystą akademię. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o akademii, która miała miejsce w Teatrze Miejskim we Wrzeszczu 26.10.1947 r.