Maszyny używane do odbudowy autostrady. (Gdańsk, 1948)
Przedstawia maszynę używaną do odbudowy ulicy Ks. Leona Miszewskiego w Gdańsku Wrzeszczu, 1948 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta)