[Wrzeszcz - Cafe des Westens] - Paul Lukowski (Gdańsk). (Danzig-Langfuhr : Verlag Paul Lukowski, 1914)
Przedstawia kawiarnię Cafe des Westens przy ul. Grunwaldzkiej (niem. Hauptstrasse) w Gdańsku Wrzeszczu, ok. 1915 r.
Tyt. i data wg przedstawienia i działalności wyd.
J. Daniluk, J. Wasielewski, Wrzeszcz na dawnej pocztówce, Gdańsk 2014
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Kawiarnie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe