"Niech zstąpi Duch Twój i odnowi ziemię" - Kudasiewicz, Józef (1926-2012). (1999)
1. Spiritus Creator. 2. Spiritus Sanctificator. 3. Spiritus Vivificator.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Duch Święty; Pneumatologia; Biblistyka; Artykuł z pracy zbiorowej