Jasełka polskie w 3-ch odsłonach. (Tczew : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o jasełkach w przedszkolu przy Caritasie w Tczewie.
Keywords: Caritas Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne