Spłacam dług - Kanold, Barbara; Kulka, Konstanty Andrzej (1947- ).; Polnord - Wydawnictwo Oskar (Gdańsk : Polnord - Wydawnictwo Oskar, 2010)
Wywiad-rzeka z Konstantym Andrzejem Kulką.
Indeks.
Keywords: Kulka, Konstanty Andrzej -- (1947- ) -- rozmowy