2 Biennale Ekslibrisu Współczesnego Malbork Zamek, czerwiec-lipiec 1965 - Kaja, Zbigniew (1924-1983).; Biennale Ekslibrisu Współczesnego 1965 ; Malbork). (Poznań : WAG Poznań, 1965)
Plakat Biennale.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty; Plakaty -- Polska -- 1945-1970.