[Afisz. Incipit] Tradycyjny Czwórmecz w Piłce Siatkowej o Puchar Przechodni Przewodniczącego Zarządu Wojewódzkiego ZS "Gwardia" Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się 27-28.06.1953 r. w Ośrodku Sportowym ZS "Gwardia" w Gdańsku przy ul. Kartuskiej 22-24.