[Afisz teatralny] Tirso de Molina - Zielony Gil : Komedia muzyczna w trzech aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o premierze w czerwcu 1961 r. Inscenizacja i reżyseria Jerzy Merunowicz, scenografia Zenobiusz Strzelecki.