[Afisz. Incipit] Zgodnie z obwieszczniem Prezydium Miejskiej Rady Narodowej ... mieszkańcy ... obowiązani są dokonać obowiązku przemeldowania ... ([wydawca nieznany], 1951)
Ulotka z nakazem przemeldowania.